Kundreferenser
Energiavläsning änglar och andliga guider:

Tusen tack! Vilken otroligt fin avläsning jag fick av dig. Den berör mig verkligen. Den kändes väldigt personlig och jag kan relatera till allt som du lyfter fram. Jag förstår vad alla budskapen syftar på.
Jag har läst den flera gånger och kommer läsa den många gånger till. Det känns verkligen som att du bekräftar den närvaro som jag kunnat känna runt mig. Jag pratar ofta med mina skyddsänglar och med Ärkeängeln Mikael. Nästan dagligen, så det var roligt att han lämnade ett budskap.
Jag har jobbat otroligt mycket med min andliga närvaro, särskilt det senaste året och jag känner själv att jag är mycket starkare i mig själv. Jag har en mycket högre medvetenhet idag än för några år sen. Det har verkligen lossnat för mig nu.
Det stämmer att jag är mycket lyckligare nu och jag ser mycket fram emot framtiden. Känns som att jag mycket roligt att se fram emot!
Det var väldigt lärorikt att själv få en avläsning på det här sättet. Du inspirerar mig i mitt eget energiarbete.
Din avläsning väckte mycket kärlek, glädje och ännu mer framtidstro i mig! Ovärderligt!!!Du är jättebra på att lyfta människor med dina ord!
Tack igen! Kram 💖💫💖 / Anette 


Hej Synnöve

Jag har läst igenom flera gånger och jag tycker allt stämmer. En detalj skulle då vara att jag inte har något jobb idag utan jag tänker att vara med min familj är mitt "jobb". Och där är jag plikttrogen.

Du har lyckats bra med att läsa av mig. Grymt bra till och med. Stort tack för att du gjorde avläsningen och att jag fick ta del av den.

Allt gott till dig! Kram Anders


Shamballas ljus-behandling:

Jag har en öppen och förutsättningslös känsla när vi börjar sessionen. Jag får ganska omedelbart en flytande känsla i hela kroppen, som  om jag ligger ovanpå en flytande fors.
Det sticker väldigt speciellt i fötterna, fotsulorna och händerna, men också i ansiktet och tidvis i andra kroppsdelar. Extra tydligt i fötter och händer.
Efter en stund kommer det en mycket varm och bekant "inifrån"-värme i fötterna. Rött. En otroligt varm energi.
Så plötsligt blir det "presenterat" för mig ett antal kärleksbrev som jag ska ta hand om. De känns på ett sätt väldigt dyrbara och "heliga". Jag vet precis vad det är - känsla i mig. "Ja just det, kärleksbreven!"
Under hela sessionen har jag en stark känsla av stillhet i kroppen. Någon gång flyger tankarna iväg och då återvänder jag till sessionen.
Andningen är lugn och på låg nivå som när jag mediterar (TM).

Reflektioner dagarna efteråt.
Jag har sovit ovanligt gott den senaste veckan. Speciellt märker jag på kvällen att jag somnar snabbare än vanligt.
Jag har också drömt mer än vanligt, eller kanske att jag minns dom lättare. Flera drömmar har jag kunnat skriva ner för att ta med mig till drömkursen i oktober.
Jag är egenföretagare och jobbar mycket hemifrån. Under både arbetsdagarna och ledig tid har jag märkt ett nytt flow i tillvaron är något jag försökt att utveckla under lång tid och denna sista veckan tycker jag det har fått en skjuts framåt. Intressant!

Tack Synnöve för den här upplevelsen!
Mvh
Ann-Charlotte Ohlsson


Hej Synnöve!
Tusen tack för Shamballas ljus som du gav mig.

Innan jag tog emot behandlingen hade jag varit negativ och tung i sinnet under en längre tid och väldigt låg.
Under behandlingen kände jag först inte något särskilt. Negativa tankar kom, alla tvivlande tankar började strömma. Tänk att jag är en idiot som tror på sånt här som healing o.s.v. och hade svårt att slappna av. Sen var det som en störtflod som bara forsade fram i mig där det kändes som att precis varenda negativ tanke jag haft på sistone swishade förbi i jättesnabbt tempo. T.o.m riktigt gamla tankar som jag hade förträngt och hade haft for förbi. Det var som ett dånade monstertåg i mig.
Sen började det luckras upp mer och mer och det kändes precis som att tankarna lämnade kroppen rent fysiskt, rakt upp i luften, som att dom delades upp i sjok som lämnade kroppen. Jag blev lättare och lättare i kroppen och tystare inombords.
Efteråt när jag skulle reflektera i en halvtimme fick jag flera starka ingivelser om vad jag skulle förändra i min praktiska vardag. Små enkla saker som jag vet om sen tidigare skulle vara bra för både mig och min familj, men som nu kändes på ett djupare plan mer angeläget att faktiskt förverkliga. Små saker som att inte använda mobiltelefonen eller sociala medier under dagtid när jag är med barnen, att dela upp hushållsarbetet i kortare skift, att varje dag prioritera att göra något tillsammans med barnen och åka ut på mer utflykter med dom. Typ sådana enkla förändringar kom till mig jättetydligt.
Efter reflektionstiden kände jag mig otroligt lugn, tillfreds, harmonisk och klartänkt. Jag hade en rent fysisk träningsvärks-känsla inuti hela kroppen. Det kändes som att något stort och tungt hade rent fysiskt lämnat min kropp. Jag svävade på moln!
Dagen efter var jag så lätt i sinnet och glad! Alla runtomkring mig märkte en märkbar skillnad och kommenterade min positiva förändring. Det kändes lätt att vara positiv och känna tacksamhet så som du sagt att jag skulle göra.
Sen började utmaningar i livet att komma och tillfälligt kunde jag falla tillbaka in i negativt tänkande, men på bara några sekunder var jag tillbaka i positivitet och tacksamhet. När motgångarna kommer känner jag istället att det är av en anledning och för att det antagligen väntar ett ännu bättre alternativ längre fram, vilket det också har gjort vid varje motgång som jag mött sen behandlingen.
Jag har haft en av sommarens bästa helger nu i helgen efter din ljusbehandling, där jag fått uppleva flera underbara stunder som fortfarande ger mig energi när jag tänker tillbaka på dom. Och jag har gjort alla om förändringar som jag fick under reflektionstiden och t.ex. äntligen tagit mig iväg med barnen till badhuset och spelat Fia med knuff, pysslat och varit på biblioteket och restauranger och allt som är roligt i livet. Litet som stort.
Jag vet inte vad du gjorde Synnöve, men vad det än var så var det helt otroligt för mig! Du hjälpte mig på så många nivåer att jag inte vet hur jag ska kunna få ner det i ord!
Tack vare dig är jag tillbaka i ljuset! Tusen tusen tusen tack för hjälpen! All kärlek till dig!
Kramar/Anette


 Det var en skön healing . Tredje öga var öppet hela tiden och det var en ljus och lätt energi i hela kroppen. Fick mycket känningar i fötterna och i knän men också i hjärtområdet. Jag var omsluten av ljus. Jag var ute i naturen i Shamballa, först upplevde jag ljusa vidder och sen skog omkring mig. Efter healingen hade jag en mjuk känsla i kroppen och det pirrade i armarna och i huvudet. Jag hade mycket höga toner i öronen och kände mig lite illamående som om något jag skulle släppa.

Jag känner en närvaro och harmoni i kroppen.

Idag känner jag en högre energi både i meditation och i övrigt.

En vecka senare.

Det känns som jag fått en vibrationshöjning. Allt andligt arbete och alla energier känns mycket starkare än innan.

Allt har blivit så mycket starkare, energierna och ljuset omkring mig. En dimensionshöjning. Det känns som om kroppen har öppnat upp. Lätt att få kontakt med Shamballa och änglarna. Mer upplevelser i meditation och healing. Känner mig trött i kroppen. Den hänger inte med riktigt med energihöjningen. Det känns som jag är i två verkligheter samtidigt. //Annalena


Kom tillbaka till att se att motståndet jag känt sista tiden bara är öppningar för nya möjligheter. Kom tillbaka till mina klarvetande kanaler. Värme startade redan strax innan 19.00 (behandlingen startade 20.00) Kände Reikin pulsera starkt såg hur jag strålade ljus till individer, nära och kära. Jag stod som en pelare av ljus (nästan som Jesus statyn i Rio) där jag strålade ut som i nätverk.

Känner starkt i tredje ögat, känner starkt i kosmiska hjärtat.

Blundar kort igen och ser massa ljusvarelser. Tittar och känner visst tryck i nacken, som att något jobbar för fullt upp i skallbasen - svettas, känner min motivation komma tillbaka ❤

Tusen tack fina Synnöve.

Mycket tingeltangel i läppar oxå. Ljust, mjukt och otroligt harmoniskt. Men samtidigt full fart med skön balans. Känns verkligen högfrekvent på alla nivåer. Känner hur huden andas. /Nina


Det började kännas redan 1 timma innan. Kände mig lite dizzy!

Ojoj, har nog aldrig varit med om en sån meditation, jag rodnar. Känns som att rotchakrat klart har varit i fokus. Med det började med (som det ofta gör när jag mediterar) att någon? bänder mitt huvud, i detta fallet mot vänster axel. Det skulle vara kul att få vet vem/vad det är, känns maskulint. Ibland känns det lite obehagligt men nu bände jag själv tillbaks så det blev ett litet motstånd och det kändes liksom skönt i halsen, som en stretch. Sen vet jag inte vad som hände, började pulsera i rotchakrat och det kändes som rötter växte ut genom mitt sköte, pågick säkert 5 minuter. Herrregusis, jag känner mig alldeles groggy och blev väldigt varm om underkroppen och fötterna. Sista minuterna inföll ett oerhört lugn, nästan som att tiden stannade....

Tack fina du ❤❤❤ Annika

Nefertiti kosmisk healing® grundkurs:

Hej Synnöve!

Tack för en jättefin kurs. Du har en förmåga att se varje elevs nivå och som elev kan man känna sig trygg i de upplevelser man får. Nefertiti Kosmisk Healing är genial och jag måste nu få tid att smälta allt jag fick till mig.Tidigt i morse vaknade jag av flera drömmar som en och en gick igenom alla mina sorger och förluster. Skillnaden var att jag efter att ha hämtat mig kunde se att mina förluster inte är "farliga", inte behöver påverka mig nu och framför allt att det finns hjälp att få. Man behöver inte vara sorgsen hela livet för saker som man inte har lyckats med/eller som hänt tidigare i livet.Jag fick se att min längtan efter att sammansmälta med en annan människa egentligen handlar att ta hand om mig själv, älska mig själv.Den här känslan av att vara betungande för andra människor (känna skuld) bär jag med mig och har nog fört över till några av mina barn, Denna skuld vill jag nu läka. Jag hoppas att andra kan få hjälp av kursen såsom jag fick.Kram Iréne 


12 Chakra healingmassage:

Det var en mycket kraftfull healing, Den var mycket fysisk och den arbetade i hela kroppen.
I pannchakrat kändes det hela tiden och även i kronchakrat.
Jag kände pirr i kroppen och jag upplevde mig lätt, som om jag flöt.
Det kändes speciellt mycket i benen och i armarna och mot slutet gjorde det ont i ryggen som om något rättades till.
Healingen var mycket varm!!
Kändes som en utrensning och jag hade ett ljus omkring kronchakrat.
Kram Anna-Lena