Änglamedvetande

Välkommen till en magisk kurs där du lär känna 12 kosmiska änglar och hur du gör energiöverföringar och healing med dem. Änglarna hjälper dig på din personliga resa till självkännedom och kunskap.
Inga förkunskaper krävs Änglamedvetande en utbildningshelg där lärare tar dig med på en djupare inre resa med 12 olika vägledda meditationer. Dessa aktiverar minnen om den du är, din livsplan och din livsväg. De vägledda meditationerna introducerar stegvis kontakten med ditt hjärta och sanna jags centrum. I samband med de vägledda meditationerna får du lära känna 12 änglar som är kosmos byggstenar. Du kan sedan efter kursen tillsammans med änglarna göra energiöverföringar och energiarbete på dig själv och andra. När du behöver någon form av kunskap så kan änglarna ge dig den vibration du behöver. Diplom efter avslutad kurs att du kan göra energiarbete med i änglamedvetande. Detta är en kurshelg för dig som vill arbeta med din egen andliga utveckling på ett djupare plan. Gå inåt, väcka minnen om vem du är.
Se dig och din Sanna Essens. Gå inåt och väcka hjärtat och vetandets kunskap. Genom de 12 vägledda meditationerna ser du dig själv klarare. Du kommer att förstå din egen livsuppgift och vem du är bättre. Efter helgkursen finns dagliga övningar som du kan använda dig av för att växa andligt och själsligt.Kursen är på 2 dagar där du får 12 vägledda meditationer (initieringar) som aktiverar kunskapen hos dessa kosmiska byggstenar.
Skaparänglar
Naturänglar
Relationsänglar
Kärleksänglar
Insiktsänglar
Balansänglar
Stjärnänglar
Jordänglar
Solaränglar
Universella änglar
Galaktiska änglar
Kosmiska änglar
Helgen innehåller texter vägledda meditationer, energiarbete genom energiöverföringar och inre reflektion. Föreläsning, frigörande av blockeringar och helande. Under helgen råder tystnad mellan kursdeltagarna för att inte störa inre processer. Detta för att alla ska kunna vara i sin egen energi och integreras med egna insikter. Änglamedvetande är det uppvaknande och den kunskap du får när du är helt och fullt är i flöde med kosmos och den du är skapad att vara. Ta med: Block, penna, liggunderlag eventuellt kudde och filt. Frukt, nötter och vattenflaska till pauser mellan processerna.


Lördag och söndag 09,00 - 18,00

Diplom i Änglamedvetande där du kan göra energiarbete på dig själv och andra.
Grundare www.solkarina.se här köper du även boken till kursen som Solkarina har skrivit "Sann Essens och Änglamedvetande".


Kostnad 2500 kr


Varmt välkommen att kontakta mig:


Synnöve Nylin
www.synnovenylin.se
info@synnovenylin.se
0735-341874

facebook Be The Light

2 500,00 kr