Kundalini Reiki-kurs

Av Ole Gabrielsen med komplement, texter och kommentarer av Solkarina

Kundalini Reiki är en mycket enkel och effektiv metod utan krusiduller. Som namnet antyder kan Kundalini Reiki med tiden möjliggöra en trygg kanalisering av kundalinienergin. Har man haft problem med förtidig kundalinirusning. kan man med Kundalini Reiki balansera situationen. Detta kan vara till stor hjälp i det psykiska problem som kan följa en efter att ha haft en kundalinirusning.

Det finns alltså ingen risk för att man startar en Kundalinirusning efter att ha initierats i Kundalini Reiki.

När Kundalini-ormen väcks är det en helt annan kraft som aktiveras som bränner sönder människan inifrån. Anledningen till det är att ett av målen med den mänskliga utvecklingen är att vi ska bli ett med Kundalini elden för att kunna ta nästa steg i evolutionen för att börja transformera våra ljuskroppar.

På grund av olika psykiska fenomen som människan själv framkallar genom sitt beteende. Kan en rusning framkallas även om det är omedvetet. En kundalinirusning är som en kastrull som stormkokar med locket på fast genom hela chakrakanalen.

Den som har haft en kundalinirusning och inte låtit sig skrämmas av det kan känna igen en nyans av kraften i den här healingmetoden och effekterna i kroppen känns tydligt efter behandlingar.

Man känner en större klarhet och fysisk styrka det är inte "dimman" som vi har inom vanlig Reiki som är väldigt skön att vara i. Därför kan man med fördel kombinera dessa två.

Kursinnehåll:

- Hela karmiska band

- Kundalini Reiki meditation

- Vad är kundaliniormen-flamman-energin

- Uppstigna mästare

- Energistäda och programmera

- Kundalini Reiki 3

- Initieringar

- Behandlingar

- Starta upp Kundalini Reiki 3

- Hela karmiska band

- Hur du initierar i kundalini Reiki 1-2-3 och booster 4-5-6

- Om initieringen

- Kundalini Reiki meditation

- Astralenergi

- Olika Reikienergier

Kursbok köper du 

Här

Intyg efter kurs.

Välkommen att kontakta mig!

500.00 kr