Nefertiti kosmisk healing® grundkurs

Kanaliserad av Solkarina

Nefertiti kosmisk healing® är en kraftfull metod för helande. Här skapas ett kosmiskt flöde i samklang med den heliga geometrin. I NKH ligger fokus på att höja vibrationerna så att laddningar, präglingar, mönster och beteende släpper. När detta sker kan människan på ett tydligare och klarare sätt, se sig själva och den väg de ska gå i livet.

Fysisk kurs under 3 dagar.

Nefertiti kosmisk healing® uppgraderar ditt energisystem till högre frekvenser. Du får hjälp och stöd i detta av änglarna, gudinnorna, uppstigna mästarna, galaktiska guiderna och dina själsgrupper. Det är en högfrekvent vibration som skapar kosmiskt flöde och lätthet i kropp, själv och ande. Vill du arbeta med högre energier då är NKH den perfekta metoden. Det går utmärkt att kombinera med andra healingmetoder. I NKH får du lära dig att expandera dina chakras och du får 12 chakrakunskap. Detta gör att du aktiverar den andliga kroppen och ditt högre jag tillsammans med ett kosmiskt flöde.

De höga frekvenserna skapar ett flöde och arbetar alltid i samklang med högre kosmiska vibrationer och skapar på så sett ett flöde och en kontakt med di ljuskropp. Du får kunskap och information om de olika epokerna och civilisationerna som påverkar den mänskliga utvecklingen, Lemuria och Atlantis bl.a.

Nefertiti kosmisk healing® är en varm, kärleksfull och högvibrerande healingenergi. Du behöver inga förkunskaper för att lära dig Nefertiti kosmisk healing®. Efter avslutad grundkurs kan du själv ge Nefertiti kosmisk healing® till dina medmänniskor. I samtliga kurser använder vi oss av initieringar det är vägledda meditationer som hjälpe dig att göra dimensionella resor för att öppna upp dit kosmiska medvetande. När vi ger NKH skapar vi ett heligt utrymme där änglarna, gudinnorna, mästarna, galaktiska guiderna gör energiarbetet. Det innebär att varje klient får exakt vad de behöver i varje session. Vi arbetar genom 144 dimensioner. Metoden är enkel att lära sig och mycket älskad av de som gått kursen.

Under steg 1 får du 4 initieringar:

- 1 initiering till änglarnas rike för att etablera kontakt i healingarbetet med dem.

- 1 initiering till den galaktiska guiderna och mästarna och gudinnorna.

- 1 initiering till Lemuria-energin och återkopplingen till den femte, sjätte och       sjunde dimensionen.

- 1 initiering till blåkopian, den kosmiska planen/flödet - återställer det  kosmiska  nervsystemets funktion, ljuskroppens flöde.

- Du får dessutom lära dig att energihöja (energistäda) från tunga (negativa) energier och påverkan som höjer dina vibrationsnivåer och frigör blockeringar genom alla tidsåldrar, dimensioner och genetiska koder. Vad är änglar, gudinnor, uppstigna mästare och galaktiska guider?

- Hur du skapar ett helade rum och vad det är.

- Eget helande genom änglarna, gudinnorna, mästarna, galaktiska guiderna.

- Hur du sänder och ger helande energi genom uppstigna mästare eller gudinnor.

- Hur du sänder och ger helande energi genom galaktiska guider.

- Hur du återhämtar försvunna själsbitar (själsåtervinning)

- Förståelse för den kännande kroppen (Lemuriakroppen) och det personliga   jagets medvetande, det själsliga jagets medvetande och det andliga jagets   medvetande.

- Hur du expanderar och lär känna den information och det flöde som rör sig   genom dina aurakroppar.

- 12 chakrakunskap och hur du skapar kosmiskt flöde i dem.

- Förening med din själsgrupp.

- Programmering av kristaller, vatten, mat och ting.

Diplom som steg 1 terapeut 

- Hela, rena, höja vibrationer genom Nefertiti kosmisk healing®s olika tekniker.

- Helarens roll i helandet, principer för helandet.

- Solkarinas möten med galaktiska guider och änglar i helande förmer än 25 år sedan.

- Skillnad på Atlantis och Lemuria energin.

- Tag med en bergkristall gärna klar som kan stå själv och som du kan hålla i handen. Den kommer att bli din healingsten.

Healingmetoder du får lära dig i steg 1:

- Gudinnehealing

- Galaktisk healing

- Mästarhealing

- Änglahealing

- Själsgruppshealing

- Själsåtervinning

- Nefertiti kosmisk healing®

Manualen för steg 1 är boken "Nefertiti kosmisk healing" som Solkarina har skrivt och kansliserat köpa du 

Här

Fysisk kurs dag 1: 18.00-21.00

                   dag 2: 09.00-17.00

                   dag 3: 09.00-17.00 

Välkommen att kontakta mig!

2,500.00 kr