Guld Triangel healing-kurs

Grundare James Purner & Linda Vaughan översatt och kompletterad av Solkarina med vissa texter.

1986 fick jag en vision om att jag skulle fortsätta att hjälpa människor som har emotionell , andliga och fysiska problem. När jag hade en 4 timmars meditation med Buddha fick jag en vision med en figur som red på en åsna genom en öken mot mig. Figuren hade ovårdade kläder och ett vitt förband på huvudet. Jag fick till mig att tiden hade kommit och att min guide alltid skulle finnas med mig. Om jag behöver hjälp skulle jag bara be om den och få den. Sen vände figuren och red bort över sanddynorna.

Ungefär 6 månader senare när jag låg i sängen efter en  meditation kom en elektrisk kraft som rörde vid mitt tredje öga och jag kunde inte röra mig.

Detta pågick i ungefär 2 timmar. Under denna tid förstod jag att Gudinnan Isis var kraften i denna energi. Jag visste inte riktigt hur jag skulle använda energin vid den tidpunkten. Jag började upptäcka att bara jag rörde vid människor eller såg på dom kände de sig bättre. Allt eftersom tiden gick började jag sända energin genom tid och rum med tanken. Gudinnan lär mig förstå att hon fanns med mig och när jag bad henne hjälpa mig blev energin mycket starkare. medan tiden gick fick jag instruktioner att jag skulle initiera andra i metoden och hade därför givits ett enkelt sätt att göra detta på.

Kursinnehåll:

- Hur upplevs energin och vad kan den åstadkomma.

- Att bli initierad i systemet.

- Ben heliga andningen.

- Börja initieringen.

- Öppna kundalinienergin - chakrakanalen.

- Utrensningar

- Tankar från grundaren av Golden Triangel.

- Fällor man kan hamna i.

- Komment- Förstärka kontakten med Isis av Solkarina.

- Arbeta på distans av Solkarina.

- Distans initieringar.

- Den esoteriska massagen av Solkarina.

- Metod för fysisk healing.

- Åkallan

Kursboken "13 healingmetoder" köper du 

Här

Intyg efter kursavslutning.

Varmt välkommen att kontakta mig.


500.00 kr