Ama Deus Shamansk Healing-kurs

Alberto Aguas grundaren av metoden har valt att kalla metoden shamansk

Du kommer att få lära dig hur du kan använda den här tekniken i olika situationer. Du kan använda den både på dig själv och till andra. I Ama Deus shamansk healing använder man symboler. Dessa är mångdimensionella och innehåller mycket kunskap. genom att fokusera på symbolen får du tillgång till den kunskap som finns lagrad i den. Symbolerna är enkla men omsluter ofta många starka vibrationer.

De flesta tekniker visualiseras genom tredje ögat och kan även användas vid fysisk healing. Metoden skapar en kanal mellan det gudomliga och människan. Det blir på så sätt en effektiv kanal däremellan. Ama Deus arbetar därför genom hjärtchakrat. Kanalen aktiveras genom att repetera ett speciellt mantra tre gånger. Flödet uppehålls genom den andningsteknik som man kan kombinera med visualisering. Grunden är lätt att lära. Du kan sända Ama Deus på distans, fysiskt och blandat med andra healingmetoder.

Healingenergin projiceras genom symbolerna med avsikt och gudomlig energi. Du kan med fördel använde det på flera människor samtidigt och stora folkmassor.

Kursinnehåll:

- Ama Deus shamansk healing

- Historien bakom

- Ama Deus energin

- Symbolerna och vikten av att avlägsna sitt ego

- Råd från Alberto Aguas

- Introduktion till den shamanska andningen

- Ama Deus shamanska healingsymboler

- Förberedelser som kan göras innan initieringen

- Den andliga ritualen

- Symboler 1 - 7 och deras användningsområde

- Viktigt att öva

- Symboler 8 - 17

- Öva symbolerna

- Symboler 18 - 26

- Så här gör du initiering

- Bilder på Ama Deus symboler

Kursbok köper du 

Här

Intyg efter kurs.

Välkommen att kontakta mig!

500.00 kr