Kristall-aura behandling distans

Kanaliserad av Solkarina

Jag tar dig med till den 25 dimensionen och omfamnar dig där i ett mycket kraftfullt helande ljus.

Du placeras i en väldigt speciell kristall som omsluter dig och hjälper att frigöra dig från strukturer, intryck och präglingar du bär på. Gör dig redo för en booster av mycket höga frekvenser.

Under tiden behandlingen pågår kommer du att befinna dig i din kristall-aura-kropp och det ger dig möjligheter att också stämma in dig på en högre vibration.

Jag rekommenderar att du lyssnar på meditationen med kristallkropps aktivering eller vitt ljusmeditation dagligen efter behandlingen. Var uppmärksam på att vara i flödet och inte hemfalla till negativa mönster eller programmeringar som du möter i dagliga livet. Tillåt dig att bli den högsta frekvensen med din intention som du känner är möjligt. Undvika att ta annan healing eller energiöverföring de kommande veckorna.

Så är går det till:

Sitt eller ligg en stund innan den bokade tiden. Behandlingen tar ungefär 30 minuter. Du sitter eller ligger så länge du känner att energin arbetar på dig. När du öppnar ögonen rekommenderar jag att du sitter en stund och bara omfamnar rummet innan du reser dig och fortsätter resten av din dag. Sitt gärna 30 minuter efteråt. Var sedan mer medveten i din vardag mot förändringar och nya intryck och känslor. Undvika att gå tillbaka i gamla tankespår och mönster. Behandlingen gör dig mer medveten.

Länkar till vitt ljus transformation 

Här

Välkommen att kontakta mig!

750,00 kr