Silvervioletta flamman-kurs

Av Johan Armitage

Läsmeditation och kompletterande texter och metoder av Solkarina

Det sägs att St. Germain föddes 1562. Han lärde sig Europas alla språk, var duktig med svärdet och utomordentlig violinist.

Det sägs att han var personlig vän med Voltaire och Rousseau och andra stora filosofer. Han var känd som mannen som aldrig dör och som vet allting.

Mytens äger också att han kunde förvandla metall till guld.

Han grundade flera ordnar. Han hade nära kontakt med broderskapet från Himalaya, El Moraya, Djwhal Khul och andra mästare som idag enses finnas nära oss i den 100 dimensionen Shamballa.

St. Germain är den som kanaliserat ner Silvervioletta flamman till jorden som transformerar negativ energi tull positiv. Flamman hjälper dig att frigöra karman och höja våra medvetande genom att höja människors vibrationsfrekvenser. Det utvecklar en andlig energi och påverkar på så sätt även DNA-spiralen.

Silvervioletta flamman är en högfrekvent andlig energi som har används av andliga sökare i tusentals år. Den blev åter introducerad genom en uppstigen mästare, Helgonet Saint Germain.

Silvervioletta flamman är för den som vill arbeta för samhällets och människans högsta utveckling. Den innehåller visdom som behövs för att komma förbi sitt ego och själviskhet.

Kursinnehåll:

- Vad är Silvervioletta flamman.

- Förberedelser för initiering.

- Använda den Silvervioletta flammans energi.

- Mahatma

- Mantra när du ger en healingbehandling.

- Hur du gör initieringar.

- Före varje läsmeditation

- Förberedelser före varje läsmeditation.

Kursbok kan du köpa 

Här

Intyg efter avslutad kurs.

Varmt välkommen att kontakta mig.

500.00 kr